V Čisté u Horek proběhlo první soustředění karatistů z místní ZŠ a sportovního klubu Karate Do Dvůr Králové nad Labem

Minulý měsíc se v tělocvičně v Čisté u Horek uskutečnilo první z plánovaných celodenních soustředění pro začínající karatisty, které bylo společné pro členy kroužku karate ze ZŠ Čistá u Horek a členy sportovního klubu Karate Do Dvůr Králové nad Labem.

Společnými silami se trénování ujali manželé Kocmánkovi se svými asistenty. Cílem soustředění bylo nejen prohloubení znalostí potřebných ke složení zkoušek na první technický stupeň – 8. kyu, ale i současně navázání dlouhodobější spolupráce.

Téměř 40 účastníků si tak mohlo zdokonalit svoje znalosti, porovnat je se svými protějšky ze spřáteleného klubu a rovněž získat motivaci do dalšího cvičení a k případné účasti na soutěžích. Po několikahodinovém cvičení plném karate a doplňkových pohybových her všichni odcházeli s pocitem dobře vykonané práce a příjemně stráveného sobotního dne.

Současně bychom rádi poděkovali Kryštofovi Hrubému za krásné fotografie a panu starostovi Ladislavu Jiřičkovi za poskytnutí tělocvičny. Další společné soustředění je naplánováno na 15. dubna 2023.