Bruslení: informace pro rodiče

První bruslení proběhne pro přihlášené děti ve středu  6.10.2021.. 

Jezdit budeme pravidelně středy mimo 27.10.2021 a 17.11.2021.Celkem osm lekcí. Pro děti MŠ sledujte nástěnku,kde budou aktuální informace.  

Děti ZŠ aktuální informace na messenger skupině 1.a 3. třídy a přes Markétu Veselou.

☝️Pozor☝️ 
Odjezd od školy bude v 8:00 hodin.  (Tzn.Je třeba děti přivést nejdéle v 7:50 do MŠ, 7:45 do ZŠ. )


⛸️Vybavení: ⛸️ 

V jedné tašce nebo batohu(prosím ne igelitové tašky) mít sbalenou helmu (nejlépe lyžařskou), brusle (Rozšněrované, připravené k obouvání. Prosíme zkuste doma učit dítě,aby se samo obulo do bruslí.), rukavice (teplejší,ne pletené) (Kdo nebude mít helmu a rukavice, nemůže kvůli bezpečnosti bruslit!!!!) Pití do láhve, ideálně do termosky, teplý čaj. 

Jídlo pro děti z MŠ: 

Svačinu dětem z MŠ budeme brát z jídelny,tak prosím s rozumem ohledně dobrot…, aby  děti pak jedly oběd. Fajn na dobití energie je třeba pár kousků ovoce, piškotky či jiná malá mlska,ale není vůbec nutné. Po návratu budeme relaxovat v MŠ,nebo půjdeme za  ostatními ven,jak budou děti chtít. Dotazy atd. osobně v MŠ u Simony Felcmanové. 

Jídlo děti ZŠ: 

Sbalit do tašky nebo baťohu s věcmi na bruslení běžnou školní svačinu, bude prostor na  svačinu po bruslení. 

Na sebe teplejší oblečení, stačí ale “softshelky” apod. Dobré jsou též  nepromokavé kalhoty, takové ty co mají do deště na vycházku a pod ně teplejší legíny,  tepláky apod. 

Půjčování bruslí: Pokud máte v přihlášce vyplněno půjčování bruslí, je nutno každý týden nejdéle v pondělí 14:00 nahlásit, zda dítě bude potřebovat půjčit brusle  či ne učitelce v MŠ Simoně Felcmanové. (Ideálně formou sms na telefon 606 170 082.) Kdo nenahlásí, brusle pro dítě nebudou na středu připraveny, tzn.  Nebude moci bruslit! (Brusle se musí připravit a vyzvednout z půjčovny, proto je  nutno nahlásit předem.)